مزاياي تعجب آور روغن سبوس برنج


 


 


 


روغن سبوس برنج از سبوس برنج ، لايه بيروني دانه برنج استخراج مي شود.


 


معمولاً در بسياري از کشورهاي آسيايي از جمله ژاپن ، هند و چين به عنوان روغن پخت و پز استفاده مي شود.


 


به عنوان يک محصول جانبي فرز برنج ، سبوس برنج معمولاً به عنوان خوراک حيوانات استفاده مي شود يا به عنوان زباله دفع مي شود. با اين حال ، اخيراً به دليل داشتن مزاياي بالقوه سلامتي خود به عنوان روغن مورد توجه قرار گرفته است.


 


1. حاوي مواد مغذي مفيد است


روغن سبوس برنج چربي هاي سالم و انواع ديگر مواد مغذي را فراهم مي کند.


 


يک قاشق غذاخوري (14 ميلي ليتر) بسته بندي 120 کالري و 14 گرم چربي (1).


 


روغن روغن سبوس برنج حاوي نسبت هاي بيشتري از چربي هاي اشباع نشده سالم از نظر قلب نسبت به چربي هاي اشباع شده ، مانند روغنهاي گياهي غير کلان مانند کا و روغن زيتون.


 


همچنين 29? از ارزش روزانه (DV) را براي ويتامين E ، يک ويتامين محلول در چربي که در عملکرد سيستم ايمني و سلامت رگ هاي خوني دخيل است ، به خود اختصاص مي دهد (1 ، 2).


 


ترکيبات ديگر موجود در روغن سبوس برنج ، مانند توکوترينوول ها ، اوريزانول و استرول هاي گياهي به دليل فوايد سلامتي آنها مورد مطالعه قرار گرفته است (منبع 3Trusted).


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

doros8 علــی جـــوان Tozeki پرشین گرافیست Sadfghj مسجد عقل طرح گراف / مرجع طراحی آنلاین تجزیه و تحلیل آماری رهایی