روغن سبوس برنج از سبوس برنج ، لايه بيروني دانه برنج استخراج مي شود.
معمولاً در بسياري از کشورهاي آسيايي از جمله ژاپن ، هند و چين به عنوان روغن پخت و پز استفاده مي شود.
به عنوان يک محصول جانبي فرز برنج ، سبوس برنج معمولاً به عنوان خوراک حيوانات استفاده مي شود يا به عنوان زباله دفع مي شود. با اين حال ، اخيراً به دليل داشتن مزاياي بالقوه سلامتي خود به عنوان روغن مورد توجه قرار گرفته است.
1. حاوي مواد مغذي مفيد است
روغن سبوس برنج چربي هاي سالم و انواع ديگر مواد مغذي را فراهم مي کند.
يک قاشق غذاخوري (14 ميلي ليتر) بسته بندي 120 کالري و 14 گرم چربي (1).
روغن روغن سبوس برنج حاوي نسبت هاي بيشتري از چربي هاي اشباع نشده سالم از نظر قلب نسبت به چربي هاي اشباع شده ، مانند روغنهاي گياهي غير کلان مانند کا و روغن زيتون.
همچنين 29? از ارزش روزانه (DV) را براي ويتامين E ، يک ويتامين محلول در چربي که در عملکرد سيستم ايمني و سلامت رگ هاي خوني دخيل است ، به خود اختصاص مي دهد (1 ، 2).
ترکيبات ديگر موجود در روغن سبوس برنج ، مانند توکوترينوول ها ، اوريزانول و استرول هاي گياهي به دليل فوايد سلامتي آنها مورد مطالعه قرار گرفته است (منبع 3Trusted).
درباره این سایت